VI logo

Gør som 900 andre værksteder i Danmark

– Bliv medlem af Værkstedernes Indkøbsforening

Værkstedernes Indkøbsforening (VI) arbejder hver dag for at skaffe vores medlemmer de bedste indkøbsvilkår hos branchens leverandører. Samtidig tilbyder vi en række andre fordele, som værkstederne frit kan benytte sig af. Du får blandt andet adgang til de bedste rabatter og bonusordninger på alt fra reservedele, værktøj, brændstof/fyringsolie, dæk/fælge, forbrugsmaterialer, kontorartikler til alarm, forsikring og meget mere.

Udvalgte medlemsfordele

  • Attraktive leverandøraftaler
  • Kvalitetsprodukter
  • Bestilling hos mange leverandører på ét sted
  • Fragtfri levering fra mange leverandører

 

  • Fakturaer/betaling fra og til ét sted
  • Tilbud og nyheder hver måned
  • Færdigt annoncemateriale
  • Attraktiv, obligatorisk livsforsikring

Leverandøraftaler

VI har indgået aftaler med både danske og udenlandske leverandører. Alle aftaler indeholder fordele for vores medlemmer. Det er muligt for os at forhandle nogle attraktive vilkår til vores medlemmer, da medlemmerne af VI er en interessant kundegruppe for leverandørerne. Når mange værksteder står sammen om at lave indkøbsaftaler, vil vi altid kunne opnå bedre betingelser end når et værksted står på egen hånd.

Medlemmernes egen webshop

Alle produkter er præsenteret på medlemsportalen www.cadkat.dk, hvor du også kan finde en præsentation af de enkelte leverandører. Attraktive tilbud bliver løbende formidlet ud til medlemmerne på mail. Som medlem, kan du sagtens bestille produkter fra flere leverandører på én gang. Systemet videresender selv ordrerne til de enkelte leverandører. Ligeledes kommer forsendelsen direkte fra de enkelte leverandører, mens fakturaen primært kommer fra VI. 

 

Gruppelivsforsikring 

Alle vores medlemmer har automatisk en livsforsikring, som en del af kontingentet indtil det fyldte 62. år. Livsforsikringen har attraktive vilkår, og der kræves ingen lægeerklæring. Forsikringen giver tryghed i hverdagen og for nogen, vil en sådan forsikring ofte være et krav i forbindelse med finansiering af virksomheden.

Kontingent

Det betaler sig... Det koster kun 1.908,00kr. om året, inkl. moms, at være medlem af Værkstedernes Indkøbsforening.

 

For dette beløb får du adgang til alle vore leverandøraftaler og medlemsfordele. Fordelene afhænger naturligvis af hvor meget du bruger aftalerne. Så du bestemmer næsten selv hvor store dine fordele skal være!