Sæt kryds i kalenderen den 7. mj 2022!

Værkstedernes Indkøbsforening og Dansk Bilbrancheråd inviterer til Bilfestival 2022 på Egeskov Slot. 

 

Læs herunder hvordan Bilfestival 2019 forløb:

 

 

Dansk Bilbrancheråd og Værkstedernes Indkøbsforening inviterede til:

Bilfestival på det smukke fynske Egeskov Slot - lørdag den 4. maj 2019

Bilfestival 2019 blev, igen i år, en kæmpe succes! 


Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning. Det beviste medlemmerne af Værkstedernes Indkøbsforening og Dansk Bilbrancheråd, da de i stort talt mødte op og var med til at skabe en fantastisk dag for os alle. Tusind tak for jeres opbakning!


Hele 1800 mennesker lagde vejen forbi Egeskov for at deltage i arrangementet, hvor de besøgende kunne få en uforpligtende snak med leverandører, benytte sig af de gode messetilbud, og ikke mindst få en god snak med VI’s leverandører og medarbejdere. Rigtig mange medlemmer kom kørende i specielle og meget flotte køretøjer og ca. 110 udstillede biler, lastbiler og motorcykler stod klar og blev beundret af alle med bare en lille smule benzin i blodet.

I løbet af dagen var der masser af konkurrencer, el bilbane for børn og ikke mindst den store grillbuffet og den varme kaffe skabte ind imellem lidt kø. Udover messeområdet havde alle besøgende også fri adgang til slottets aktiviteter, især museums-udstillingerne, var flittigt besøgte. Vigtigst var dog nok kåringen af de flotte køretøjer, her løb en VW T2 Camper med prisen som den mest specielle, en Fiat 127 blev den mest originale og en Daimler 250 løb med prisen som den flotteste.


Dagen blev afsluttet med kage og udtrækning af vinderne af messekonkurrencen, hvor mange udstiller havde bidraget med præmier. De besøgende kunne vinde alt fra rejser, dæk, topnøglesæt og gavekort og legetøjs elbil.

Vi vil gerne sige tusind tak til alle fremmødte for at have bidraget til en vellykket dag – Det var fantastisk at se så mange medlemmer bakke op om arrangementet!