Din onlineplatform til at nå nye kunder!

VI tilbyder værkstederne et koncept der styrker dem i konkurrencen med netbutikker og øger kundetrafikken på det enkelte værksted.

Med Autokonzept kombinerer vi to vigtige faktorer: værkstederne er tilstede på nettet samtidig med, at vi kan til- byde nærhed, service og faglig ekspertise i hele Danmark. Det tror vi vil give dig flere kunder på værkstedet.

Forbrugeren er i høj grad vant til at handle online og vil som regel selv finde det produkt, han vil købe på webshoppen, vælge værksted og betale for varen med sit kreditkort. Når en kunde handler på Autokonzept.dk, skal han vælge det AutoKonzept værksted han ønsker at handle med og afhente varerne hos. Vælger kunden dit værksted, vil han derfor opleve at handle lokalt hos dig.

Så snart en kunde køber en vare på din side på AutoKonzept, får du en kopi af ordrebekræftelsen med information om leveringsdato osv. Her skal du være opmærksom på om kunden har tilkøbt/ønsket montering. Har kunden dette skal du tage kontakt til kunden og aftale tid til dette. Du vil primært opleve, at varen bliver leveret hos dig, uden du har været i kontakt med kunden.

Fælg
Skal dit værksted være med? …Så kontakt os allerede i dag!

Styrken i AutoKonzept er værkstedernes faglighed, og den service vi yder vores kunder. Derfor er det vigtigt at dit værksted er indstillet på at yde den nødvendige service. Alle medlemmer af Værkstedernes Indkøbsforening kan være med i AutoKonzept uden merbetaling.