Landsdækkende biludlejning!

Værkstedernes Indkøbsforening står bag AutoKonzept Biludlejning. Målet er at skabe og vedligeholde en landsdækkende kæde af biludlejningsforretninger i Danmark. Det er kun medlemmer af Værkstedernes Indkøbsforening, der kan blive AutoKonzept biludlejningsforretning, og på den måde sikrer vi en høj faglig standard blandt forretningerne.

Hvad indeholder konceptet?...en stærk fælles profil, markedsføring og IT software!

Hver biludlejningsforretning får sit eget distrikt med et fornuftigt potentiale. Det er dine egne biler, du lejer ud, det kan være du har ledig kapacitet i dine kundebiler eller vil benytte dine salgsbiler. Vi stiller et omfattende administrations- og betalings software til rådighed og drifter en landsdækkende professionel udlejningswebshop. Du kan se webshoppen her: biludlejning.autokonzept.dk 

Lejebil roskilde
Lejebil Biersted
Lejebil Gørlev

VORES MÅL

… at skabe og vedligeholde en landsdækkende kæde af biludlejningsforretninger i Danmark !

... at skabe og udvikle et koncept som giver mest mulig mening og indtjeningsmuligheder for de tilsluttede medlemmer ! 

Hvad skal du gøre?

...Sikre god service og udvikle din lokale forretning!

Du har først og fremmest ansvaret for successen i din egen forretning. Du skal selv aktivt udvikle din forretning lokalt og tilføre de nødvendige køretøjer. Du har pligt til at sikre synede og vel vedligeholdte køretøjer, der lever op til  kædens standarder. Du skal have forståelse for kæden, og vi ser gerne at du giver os input, så vi sammen kan skabe det bedst mulige koncept.

National og lokal markedsføring

...En fælles opgave!

Tilsluttede medlemmer betaler et markedsføringsbidrag, som anvendes til national markedsføring af AutoKonzept. Værkstedernes Indkøbsforening har ansvaret for den nationale markedsføring, mens du har ansvaret for den lokale markedsføring. Når du tilmelder dig, køber du en startpakke med skilte og andet markedsføringsmateriale, du skal anvende lokalt.

Skal din virksomhed være med?

…Så kontakt os allerede i dag!

En af styrkerne i AutoKonzept biludlejning er udlejningsforretningernes lokale kendskab og muligheder for at tilpasse forretningen til deres egen kundekreds. Priserne skal være attraktive samtidig med høj faglighed, tillid og service. Konceptet giver dig en række værktøjer som sikrer nem administration af køretøjer og kunder og som ikke mindst sikrer at gældende lovgivning overholdes.

 

Tlf.: 70606029

E-mail: kundeservice@autokonzept.dk